Pronađene tablete s popisa opojnih droga

Slika PU_VS/Droga/tablete2.jpg

Jučer, 6. travnja, na MCGP "Bajakovo“, od 14.40 do 22.30 sati, pri ulazu u RH, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima kontrolom su pronašli ukupno 1262 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje nositelji nisu imali liječničku dokumentaciju.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jučer,  6. travnja, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, od 14.40 do 22.30 sati, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom autobusa srpskih registarskih oznaka te dva osobna automobila talijanskih i bugarskih registarskih oznaka, kod putnika pedesetdvogodišnje i pedesetčetverogodišnjeg državljanina Republike Srbije, pedesetdevetogodišnjeg državljanina Makedonije i tridesetsedmogodišnjeg državljanina Bugarske  u osobnim stvarima pronađeno je ukupno 1262 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje nisu imali liječničku dokumentaciju.

Četvorica stranih državljana uz kaznenu prijavu dovedena su u Općinski sud u Vinkovcima, zbog osnovane sumnje da su  počinjeno kazneno „Zlouporaba opojnih droga“.



Stranica