U prometu smrtno stradala mlađa ženska osoba

Slika PU_VS/Prometne/prometna.jpg

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće i to u Komletincima i Andrijaševcima. U prometnoj nesreći u Komletincima, jedna osoba je smrtno stradala dok je druga zadobila lake tjelesne ozljede.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće i to u Komletincima i Andrijaševcima. U prometnoj nesreći u Komletincima, jedna osoba je smrtno stradala dok je druga zadobila lake tjelesne ozljede o  čemu detaljnije priopćujemo:

 Jučer, u 5,20 sati na županijskoj cesti 4224 Otok - Komletinci, u mjestu Komletinci u ulici Braće Radića ispred kbr. 139, dogodila se prometna nesreća u kojoj je tridesetjednogodišnja vozačica osobnog automobila „Renault clio“, vinkovačkih registarskih oznaka, Lidija Pavešić iz Otoka preminula, dok je putnik u vozilu dvadesetpetogodišnji I.T. iz  Otoka zadobio lake tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način što je Lidija Pavešić, upravljala automobilom iz Otoka u smjeru centra Komletinaca, te je dolaskom na mjesto nesreće, na ravnom dijelu kolnika ulice Braće Radića, iz neutvrđenih razloga s vozilom  sišla s kolnika u desni odvodni kana gdje je vozilom udarila u betonski most, preskočivši ga, nastavila se kretati odvodnim kanalom, gdje je ponovno udarila u drugi betonski most, a potom se automobilom zarotirala na zemljanu površinu između kanala i kuće. Očevid na mjestu prometne nesreće obavljen je od strane istražnog suca Županijskog suda u Vukovaru, uz stručnu pomoć policijskih službenika ove PU.

Slijedi posebno izviješće Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.



Stranica