Evidentirane tri prometne nesreće

Slika PU_VS/fotka_prometna_1.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće i to dvije u Vukovaru i jedna u Županji. U prometnoj nesreći u Vukovaru, dvije osoba zadobile su teške tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.  

Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće i to dvije u Vukovaru i jedna u Županji. U prometnoj nesreći u Vukovaru, dvije osoba zadobile su  teške tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. 

Jučer, 31. ožujka. oko 17,15 sati na županijskoj cesti 4152 Jakobovac- Ovčara, oko 800 metara od farme u smjeru Jakobovca, osamnajstogodišnjak iz  Nuštra upravljao je osobnim automobilom marke „Opel Astra“ krećući se desnim prometnim trakom ŽC 4152 iz smjera Ovčare u smjeru Jakobovca. Dolaskom na udaljenost od oko 780 metara od farme Ovčara uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila gustoći prometa (parkiran traktor uz desni rub kolnika) izgubio je nadzor nad vozilom zbog čega je sletio s kolnika u  odvodni kanal. Prilikom slijetanja, teške tjelesne ozljede zadobio je osmnajstogodišnji vozač automobila, devetnajstogodišnji putnik u vozilu, a lake tjelesne ozljede zadobio je sedamnajstogodišnjak, svi iz Nuštra.

 Protiv vozaču dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće.



Stranica