Provedena humanitarna akcija sa "Golubovima"

Slika PU_VS/Edukacija/Županja_Golubovi_24_03_11/DSC00090_300_200.jpg

 Foto: PU Vukovarsko-srijemska

 Policijski službenici Policijske postaje Županja u suradnji s predstavnikom Moto klubom Županja, gosp. Danijelom Džinićem, uoči početka moto sezone, organizirali su dana 24. 03. 2011. godine humanitarnu akciju u Društvu za pomoć osobama s invaliditetom „GOLUBOVI“ u Županji. Preventivna akcija usmjerena je na Društvo za pomoć osobama s invaliditetom „GOLUBOVI“ s ciljem da se štićenicima navedenog društva - najugroženijim invalidima osiguraju novčana sredstva za put na more.

U suradnji policijskih službenika s predsjednicom društva „GOLUBOVI“ gđom. Tomić Gordanom došlo se do saznanja kako članovi predmetnog društva, odnosno njihovi štićenici svake godine idu na more poradi rehabilitacije međutim, zbog teških socijalnih uvjeta nekih članovi  nisu  bili u mogućnosti uplatiti si troškove puta i smještaja. Na navedeni problem policijski službenik za prometnu preventivu ukazao je predstavniku Moto kluba Županja, koji su donacijama svojih članova prikupili određena novčana sredstva koja su u dogovoru s gđom. Tomić Gordanom donirana Društvu za pomoć osobama s invaliditetom „GOLUBOVI“ kako bi njihova dva člana mogla ove godine ići na more. 

 Ovom prigodom, u četvrtak 24. ožujka prostorije društva i njihove štićenike posjetilo je dvadesetak članova Moto kluba Županja sa svojim limenim ljubimcima te predstavnici Policijske postaje Županja, kojom prilikom su štićenicima društva uručena prikupljena novčana sredstava, a navedenu akciju popratila je i vinkovačka televizija.



Stranica