Humanitarna akcija za osobe s invaliditetom u Županji

Slika PU_VS//auto_policija01.jpg

Moto klub Županja u suradnji s policijskim službenicima PP Županja, dana 24.03.2011. godine od 17,00 do 18,00 sati, provesti će humanitarnu akciju na adresi Županja, Braće Radića bb.

 Foto: ilustracija

            Kako prije početka  svake moto-sezone tako i ove 2011 godine,  Moto klub Županja u suradnji s policijski službenici Policijske postaje Županja, dana 24.03.2011. godine od 17,00 do 18,00 sati, provesti će humanitarnu akciju na adresi Županja, Braće Radića bb.

              Ovogodišnja akcija usmjerena je prema Društvu za pomoć osobama s invaliditetom „GOLUBOVI“ iz Županje kojom prilikom bi predstavnici Moto-kluba Županja donirali novčana sredstva za potrebe članova društva.

             Tijekom humanitarne akcije Društvo za pomoć osobama s invaliditetom „GOLUBOVI“ iz Županje posjetiti bit će posjećeni od strane članova Moto kluba Županja koji će doći na motorima dok će predstavnici policije  prezentirati opremu i uređaje koje svakodnevno koriste prilikom obavljanja službe, a sve s ciljem podizanja preventive i sigurnosti osoba s invaliditetom koje sudjeluju kao pješaci u prometu odnosno podizanje preventive i sigurnosti skupine najugroženijih sudionika u prometu.



Stranica