Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/policija05.jpg

Jučer, 28. siječnja 2011. godine od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske dovršeno je niz kriminalističkih istraživanja nad više osoba zbog počinjenih više kaznenih djela.

Foto: Ilustracija

Jučer, 28. siječnja 2011. godine od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske dovršena su slijedeća  kriminalistička istraživanja:

  1. nad 18-godišnjakom iz Komletinaca, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je počinio kazneno djelo "Tjelesna ozljeda" na štetu maloljetnika iz Nijemaca na način da mu je nanio lake tjelesne ozljede. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
  2. nad 21-godišnjakom, 26-godišnjakom i 17-godišnjakom , svi iz Vinkovaca, te 34-godišnjakom iz Berka, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kazneno djelo "Teška krađa" na štetu Hrvatskih željeznica Vinkovci, na način da su otuđili razne kablove. Materijalna šteta nastala ovim kaznenom djelom bit će naknadno utvrđena.
  3. nad 21-godišnjakom i 17-godišnjakom, obojica iz Vinkovaca, , kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kazneno djelo "Teška krađa" na štetu Hrvatskih željeznica Vinkovci, na način da su otuđili bakrenu žicu. Materijalna šteta nastala ovim kaznenom djelom bit će naknadno utvrđena.
  4. nad 21-godišnjakom i 17-godišnjakom, obojica iz Vinkovaca, , kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kazneno djelo "Teška krađa" na štetu Hrvatskih željeznica Vinkovci, na način da su otuđili dva poklopca šahta. Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelom cijeni se na 2.000,00 kuna.
  5. nad 21-godišnjakom iz Vinkovaca, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je počinio dva kaznena djela "Teška krađa" na štetu 25-godišnjaka i 21-godišnjaka, obojica iz Vinkovaca, na način da je oštećenima otuđio bicikle. Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima cijeni se na 4.500,00 kuna.

Protiv počinitelja kaznenih djela slijede kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.



Stranica