Teške krađe u Vukovaru i Sotinu

Slika PU_VS/policija03.jpg

U noći, 18./19. siječnja 2011., u Vukovaru i Sotinu, NN počinitelji su izvršili teške krađe u Zajednici športsko ribolovnih udruga Vukovar, u trgovinu „Biljemarket“ i poljoprivrednu zadrugu „Prvča“.  

Foto: Ilustracija 

Dana 18./19. siječnja 2011. godine, u vremenu od 20 do 7 sati, u Sotinu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj ili više njih provalili su u trgovinu „Biljemarket“ i poljoprivrednu zadrugu „Prvča“ te iz unutrašnjosti otuđili blagajnički polog, raznu mješovitu robu i sredstva za zaštitu bilja, a potom se udaljili u nepoznatom smjeru.  Poduzimaju se operativne mjere i radnje s ciljem pronalaska i procesuiranja počinitelja.

 Dana 18./19. siječnja 2011. godine, u vremenu od 18 do 8 sati, u Vukovaru, u Parobrodskoj ulici bb, nepoznati počinitelj ili više njih otuđili su s čamaca tri vanbrodska motora vlasništvo Zajednice športsko ribolovnih udruga Vukovar i dva hrvatska državljana. Materijalna šteta iznosi oko 30 000 kuna. Poduzimaju se operativne mjere i radnje s ciljem pronalaska i procesuiranja počinitelja.



Stranica