U teškoj prometnoj nesreći stradalo dvoje djece

Slika PU_VS/policija03.jpg

Jučer, 13. siječnja 2011. godine oko 20,20 sati u Vinkovcima, na križanju ulica K. Zvonimira i Kolodvorske, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a tri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede. 

Foto: Ilustracija 

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće, od kojih jedna sa ozlijeđenim osobama (jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede) i jedna sa materijalnom štetom u Vukovaru.

 Od prometnih nesreća izdvajamo:

 Jučer, 13. siječnja 2011. godine oko 20,20 sati u Vinkovcima, na križanju ulica K. Zvonimira i Kolodvorske, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a tri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede.Prometnu nesreću izazvao je 29-godišnjak iz Nuštra koji je upravljajući osobnim automobilom marke „Hyundai Accent“ vinkovačkih registracijskih oznaka udario u osobni automobil marke „Audi A-4“ također vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak iz Marinaca, a koje se nalazio zaustavljeno na semaforu. Uslijed udara, oba vozača zadobila su lake tjelesne ozljede, a ozlijeđeni su i putnici u „Hyundai-u“ : 3-godišnje dijete zadobio je teške tjelesne ozljede, a 7-godišnje lake tjelesne ozljede. 29-godišnjak je prometnu nesreću izazvao upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola, a unatoč izrečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije. Slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 



Stranica