Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_VS/droga_tablete.jpg

12. i 13. siječnja 2011. godine, na MCGP „Bajakovo“, kod dvojice makedonskih državljana pronađene su tablete koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje navedeni nisu imali liječničku dokumentaciju.

  Foto: Ilustracija

Dana 12. siječnja 2011. godine, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, u 20.05 sati, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolirali su autobus makedonskih reg. oznaka. Kod putnika makedonskog državljanina (1972.) u osobnoj prtljazi pronađeno je 90 kom. tableta „Helex“, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje navedeni nije imao liječničku dokumentaciju. Nakon provedenog kriminalističkog vještačenja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Zlouporaba opojnih droga“.

 Dana 13. siječnja 2011. godine, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, u 2.15 sati, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolirali su autobus slovenskih reg. oznaka. Kod putnika makedonskog državljanina (1967.) u osobnoj prtljazi pronađeno je 90 kom. tableta „Helex“, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje navedeni nije imao liječničku dokumentaciju. Nakon provedenog kriminalističkog vještačenja protiv navedenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Zlouporaba opojnih droga“.



Stranica