Stanje u prometu, javni red i mir, nasilje u obitelji

Slika PU_VS/promet.jpg

 Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća, četiri narušavanja javnog reda i mira, i jedan slučaj nasilja u obitelji.

Foto:Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća, od kojih dvije sa ozlijeđenom osobom na županjskoj cesti Šiškovci-Cerna i u Vukovaru (dvije osobe zadobile lake tjelesne ozlijede) te pet prometnih nesreća sa materijalnom štetom u Apševcima, Rokovcima, Babinoj Gredi, Cerni te na raskrižju županijske i državne ceste na izlasku iz mjesta Negoslavci.

Također, zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva u Vukovaru te po jedno u Županji i Šiškovcima. Zabilježen je i jedan slučaj nasilja u obitelji u Vinkovcima. Protiv pet osoba podneseni su optužni prijedlozi za pokretanje prekršajnih postupaka nadležnim prekršajnim sudovima, sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv jedne osobe podnesen optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.



Stranica