Krađe

Slika PU_VS/policija03.jpg

 U tri kaznena djela krađe koja su se dogodila u razdoblju od 29. do 30. prosinca ove godine otuđeni su putna torba, plinski manometar, televizor, TV Resiever, DVD player.

Foto:Ilustracija

Jučer je u PP Tovarnik  primljena na zapisnik kaznena prijava 46-godišnjeg državljanina Slovenije protiv nepoznatog počinitelja koji mu je u vlaku otuđio putnu torbu sa osobnim stvarima, putnu ispravu i novčanik u kojem se nalazila veća svota novca u stranoj valuti. Krađa se dogodila u jutarnjim satima, kada se vlak nalazio između željezničkih postaja Tovarnik-Šid. Materijalna šteta iznosi oko 7.500,00 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nepoznati je počinitelj 29. prosinca 2010. godine u naselju Lužac u Vukovaru iz nezaključanog osobnog automobila 32-godišnjaka iz Vukovara otuđio plinski manometar . Kaznenu prijavu 32-godišnjak je podnio na zapisnik u PP Vukovar, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Materijalna šteta cijeni se na oko 1.500,00 kuna.

U večernjim satima iz obiteljske kuće u Ostrovu otuđen je televizor, TV Resiever i DVD Player. 48-godišnji vlasnik podnio je na zapisnik kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, materijalna šteta iznosi oko 2.000,00 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja i otuđenih predmeta.



Stranica