Teške krađe

Slika PU_VS/policija05.jpg

U razdoblju od 25. do 29. prosinca ove godine u četiri slučaja teške krađe otuđeni su različiti predmeti  i novac, u vrijednosti od nekoliko kuna do nekoliko tisuća kuna, od žvakaćih guma i kave do goriva.

Foto: Ilustracija

28/29. prosinca 2010. godine nepoznati je počinitelj provalio u kiosk „Tisak“ u vinkovačkoj ulici J. Dalmatinca te iz unutrašnjosti otuđio veću količinu različitih cigareta i žvakaćih guma.  Materijalna šteta iznosi oko 13.360,00 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.

Nepoznati je počinitelj 28/29. prosinca 2010. godine u Gabošu iz tri radna stroja u vlasništvu poduzeća „Žir“ iz Vrbanje otuđio 350 litara goriva te 20 litara motornog ulja. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a materijalna šteta cijeni se na oko 3.900,00 kuna.

U jutarnjim satima nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu „Slavonija“ u Ceriću te iz blagajne otuđio 1.000,00 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 25. do 28. prosinca ove godine nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Ostrovu te iz unutrašnjosti otuđio nekoliko boca alkoholnog pića, odjevne predmete i 200 gr kave. Materijalna šteta iznosi oko 300,00 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica