Četiri slučaja teških krađa

Slika PU_VS/policija05.jpg

U razdoblju od protekla 24 sata policijski službenici PU vukovarsko-srijemske zabilježili su četiri slučaja kaznenog djela Teška krađa.

Foto: Ilustracija

Nepoznati je počinitelj tijekom noći  16. prosinca 2010. godine u razdoblju od 00,00 do 5 sati, provalio u ugostiteljski objekt „Monet“ te otuđio 500,00 kuna pologa, 3 kutije cigareta, prijenosno računalo i monitor. Materijalna šteta cijeni se na oko 6.000,00 kuna, dok za nepoznatim počiniteljem slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 16. prosinca 2010. godine oko 13 sati u Bršadinu 26- godišnjak iz Vukovara i muška osoba čiji podaci za sada nisu poznati, tzv. autogenim aparatom za zavarivanje izrezali su dvije željezničke tračnice, u vlasništvu „Vupik“ d.d. Vukovar, na pruzi Lipovača-Đergaj koja nije u funkciji. Izrezane tračnice pripremili su za otuđenje, no u krađi ih je spriječio nailazak policijske ophodnje. 26- godišnjak je uhićen te je priznao počinjenje kaznenog djela, za što mu slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru. Za drugim počiniteljem  se traga.

Materijalnu štetu oko 4.000,00 kuna 37-godišnjoj vlasnici trgovine „Mirela“ u Novim Mikanovcima, prouzročio je provalom nepoznati počinitelj. Provalu je izvršio 15/16 prosinca 2010. podine u razdoblju od 20 do 6 sati, a otuđio je 150 kutija raznih cigareta i 500,00 kuna pologa. Protiv, za sada nepoznatoga, počinitelja slijedi kaznena prijava.

U razdoblju od 14. do 16. prosinca 2010. godine nepoznati je počinitelj  provalio u kontejner za građevinski alat na gradilištu u Vinkovcima, u vlasništvu „Stanogradnja“ d.o.o. iz Ivankova i otuđio više komada različitog građevinskog alata. Materijalna šteta koju je prouzročio nepoznati počinitelj iznosi oko 5.500,00 kuna, a slijedi mu i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica