Krađa mobitela, cigareta i alkohola

Slika PU_VS/policija01.jpg

U noći 9./10. prosinca 2010. godine u Vukovaru, Hrvatskog zrakoplovstva 8, nepoznati počinitelj je provalio u samoposlugu "Centar", vlasništvo 40-godišnjakinje iz Vukovara, kojom prilikom je otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta i alkoholnih pića.

Foto: Ilustracija

- U noći 9./10. prosinca 2010. godine u Vukovaru, Hrvatskog zrakoplovstva 8, nepoznati počinitelj je provalio u samoposlugu "Centar", vlasništvo 40-godišnjakinje iz Vukovara, kojom prilikom je otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta i alkoholnih pića. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.

- U noći 10./11. prosinca 2010. godine u vremenu od 00.30 do 1 sati, u Boboti, Mitrovićeva bb, nepoznati počinitelj je iz torbice, vlasništvo 31-godišnjakinje iz Silaša otuđio mobilni aparat i manju količinu novca. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.



Stranica