Teške krađe u Vinkovcima i Tovarniku

Slika PU_VS/policija05.jpg

U noći 18./19. rujna 2010. godine u Tovarniku, B.Šimunića, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće vlasništvo 75-godišnjaka iz Tovarnika otuđio veću količinu novca u stranoj valuti i manju količinu novca u domaćoj valuti.

Foto: Ilustracija 

U vremenskom razdoblju od 18. do 20. rujna 2010. godine u Vukovaru, 204. Vukovarske brigade, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil marke "Citroen Berlingo" vukovarskih registarskih oznaka, vlasništvo 58-godišnjakinje iz Vukovara, kojom prilikom je otuđio torbicu u kojoj se nalazila veća količina novca. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći 18./19. rujna 2010. godine u Tovarniku, B.Šimunića, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće vlasništvo 75-godišnjaka iz Tovarnika otuđio veću količinu novca u stranoj valuti i manju količinu novca u domaćoj valuti. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.



Stranica