Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U vremenskom razdoblju od 9. do 13. rujna 2010. godine u Tordincima u šumi "Šomođ", nepoznati počinitelj je uporabom vatrenog oružja odstrijelio lane staro dva mjeseca i teško oko 17 kilograma, vlasništvo lovačke udruge "Orao" iz Tordinaca.

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata od evidentiranih kaznenih djela na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u noći 12/13. rujna 2010. godine u Vukovaru, Ulica Jana Bate bb u prostoru poduzeća "Borovo commerce", nepoznati počinitelj je na devastiranom zidu objekta, pored spomen obilježja, uporabom crnog i crvenog spreja sa ćiriličnim pismom ispisao više grafita neprimjerena sadržaja. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.

- u vremenskom razdoblju od 9. do 13. rujna 2010. godine u Tordincima u šumi "Šomođ", nepoznati počinitelj je uporabom vatrenog oružja odstrijelio lane staro dva mjeseca i teško oko 17 kilograma, vlasništvo lovačke udruge "Orao" iz Tordinaca. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.



Stranica