Automobilom udario u pješakinju

Slika PU_VS/promet.jpg

Jučer, 26. kolovoza 2010. godine, u Vukovaru, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom, u kojoj je 20-godišnji vozač iz Osijeka osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine udario u 73-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik.

Foto: Ilustracija
U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće, od kojih su dvije sa ozlijeđenim osobama u Vukovaru (jedna osoba teže ozlijeđena i jedna osoba lakše ozlijeđena), te jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom u Ostrovu.
 
 
Od prometnih nesreća izdvajamo:
 
-          jučer, 26. kolovoza 2010. godine oko 18,30 sati, u Vukovaru, u ulici S. Radića ispred kbr. 91, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom, u kojoj je 20-godišnji vozač iz Osijeka upravljao osobnim automobilom marke «Fiat». Dolaskom u neposredu blizinu mjesta događaja, uslijed neprilagođene brzine udario je u 73-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik. U prometnoj nesreći navedena pješakinja zadobila je teške tjelesne. Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 


Stranica