Zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom

Slika PU_VK/fotka_prometna_1jpg

jučer, 24. kolovoza 2010. godine, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama, u kojoj je 19-godišnja vozačica, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom, udarila u zaštitnu metalnu ogradu, uslijed čega dolazi do prevrtanja vozila i udara u drvo.

Foto: Ilustracija
U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća, od kojih su četiri sa ozlijeđenim osobama u Gunji, Cerni i dvije u Vinkovcima (dvije osobe teško ozlijeđene i pet osoba lakše ozlijeđeno), te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom u Vinkovcima, Iloku i Marincima..
 
 
Od prometnih nesreća izdvajamo:
 
-          jučer, 24. kolovoza 2010. godine oko 16,00 sati, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama na ŽC 4191 (Cerna – Šiškovci) u kojoj je 19-godišnja vozačica iz Andrijaševaca upravljala osobnim automobilom marke «Daewoo Nubira». Dolaskom u neposredu blizinu mjesta događaja uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom, udarila u zaštitnu metalnu ogradu, uslijed čega dolazi do prevrtanja vozila i udara u drvo. Tom prilikom 18-godišnja putnica u osobnom automobilu zadobila je teške tjelesne ozlijede koje nisu opasne po život, dok je vozačica osobnog automobila zadobila lake tjelesne ozlijede. Protiv vozačice slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 


Stranica