Školska prometna jedinica i prometna učilica

Slika PU_VS/učilica1.jpg
Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog tjedan, točnije 2. lipnja 2010. godine u Županji i Vrbanji održane su male svečanosti povodom osnivanja školske prometne jedinice na području Županje, dok je u Vrbanji predana nagrada učenici osnovne škole u istom mjestu, Tereziji Brčić, povodom osvajanja drugog mjesta u natjecanju u sklopu programa prometna učilica za učenike od prvog do četvrtog razreda za područje cijele republike Hrvatske.

S početkom u 10 sati u maloj vijećnici gradskog poglavarstva Županja održana je svečanost uručenja iskaznica za 22 učenika osnovne škole "Ivan Kozarac" u Županji pripadnika školske prometne jedinice, a iste je učenicima uručio načelnik PU vukovarsko-srijemske, gospodin Stipica Kuna. Tijekom svečanosti od strane gradonačelnika Županje, gospodina Davora Miličevića, ravnatelju osnovne škole "Ivan Kozarac" gospodinu Zvonku Živkoviću, uručena je donacija Grada Županje od deset kompleta odora za pripadnike školske prometne jedinice.

Istoga dana, s početkom u 12.30 sati u prostorijama osnovne škole u Vrbanji, učenici četvrtog razreda Tereziji Brčić, od strane načelnika PU vukovarsko-srijemske, gospodina Stipice Kune uručena je nagrada za osvojeno drugo mjesto u natjecanju u sklopu prometne učilice za učenike od prvog do četvrtog razreda za cijelu Republiku Hrvatsku. Nagrada se sastojala od bicikla, kacige za bicikl i prigodnih promidžbenih materijala, kao i diplome o osvojenom drugom mjestu.

Prilikom ove svečanosti, učenici osnovne škole su priredili prigodan program.


Stranica