Kaznena djela

Slika PU_VS/policija01.jpg

U noći 6/7. lipnja, u Vinkovcima, Zalužje bb, nepoznati počinitelj je provalio u skladište poduzeća s područja Vinkovaca, kojom prilikom je otuđio motornu pilu, vlasništvo D.Z. (1967.) iz Vinkovaca.

Foto: Ilustracija 

Od evidentiranih kaznenih djela u protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u razdoblju od 5. do 7. lipnja, nepoznati počinitelj je izvršio provalu na auto otpad uz državnu cestu Vinkovci-Županja, kojom prilikom je otuđio četiri metalne boce za autogeno varenje, dva metalna stupa i jedan metalni profil. Poduzimanjem mjera i radnji od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske, utvrđeno je kako su počinitelji J.T. (1986.) iz Vinkovaca i P.Š. (1985.) iz Mirkovaca. Nad počiniteljima je provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kazneno djelo "Teška krađa", zbog čega protiv istih slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu. Materijalna šteta nastala kaznenim djelom cijeni se na oko 5.000,00 kuna.

- u noći 6/7. lipnja, u Vinkovcima, Zalužje bb, nepoznati počinitelj je provalio u skladište poduzeća s područja Vinkovaca, kojom prilikom je otuđio motornu pilu, vlasništvo D.Z. (1967.) iz Vinkovaca.

- jučer, 7. lipnja, u ranim jutarnjim satima, u Vinkovcima, Eugena Kvaternika 3, nepoznati počinitelj je provalio u skladište Hrvatskih željeznica, kojom prilikom je otuđio rezačicu tračnica, trimer za travu i motornu pilu.


Stranica