Sigurnost prometa, javni red i mir

Slika PU_VS/policija01.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je osam prometnih nesreća, od kojih jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom u Lipovcu (jedna osoba smrtno stradala), četiri prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama u Babinoj Gredi, na državnoj cesti Vinkovci-Županja kod Gradišta, na županijskoj cesti Tordinci-Ostrovo i u Borovu (pet osoba lakše ozlijeđeno), te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom u Otoku, Vukovaru i na županijskoj cesti Vinkovci-Rokovci. Od prometnih nesreća izdvajamo: - 27. svibnja 2010. godine oko 10 sati u Lipovcu, Cvijetna br.4. dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. 54-godišnjak iz Vinkovaca upravljao je teretnim automobilom marke "MAN" vinkovačkih registarskih oznaka, te je prilikom uključivanja u promet sa betonske površine ispred kbr. 4. prednjim dijelom teretnog automobila udario u 83-godišnju pješakinju iz Lipovca. Uslijed zadobivenih ozljeda, pješakinja je preminula na mjestu prometne nesreće. O utvrđenim činjenicama tijekom očevida, pisanim putem izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo.

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je osam prometnih nesreća, od kojih jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom u Lipovcu (jedna osoba smrtno stradala), četiri prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama u Babinoj Gredi, na državnoj cesti Vinkovci-Županja kod Gradišta, na županijskoj cesti Tordinci-Ostrovo i u Borovu (pet osoba lakše ozlijeđeno), te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom u Otoku, Vukovaru i na županijskoj cesti Vinkovci-Rokovci. Od prometnih nesreća izdvajamo:

- 27. svibnja 2010. godine oko 10 sati u Lipovcu, Cvijetna br.4. dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. 54-godišnjak iz Vinkovaca upravljao je teretnim automobilom marke "MAN" vinkovačkih registarskih oznaka, te je prilikom uključivanja u promet sa betonske površine ispred kbr. 4. prednjim dijelom teretnog automobila udario u 83-godišnju pješakinju iz Lipovca. Uslijed zadobivenih ozljeda, pješakinja je preminula na mjestu prometne nesreće. O utvrđenim činjenicama tijekom očevida, pisanim putem izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo.

U istom razdoblju, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentiran je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Ceriću, kojom prilikom protiv jedne osobe podnesen optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica