Kaznena djela, sigurnost prometa

Slika PU_VS/policija05.jpg

U vremenskom razdoblju od 1. ožujka do 25. svibnja 2010. godine u Iloku, J.J.Strossmayera, nepoznati počinitelj je iz nezaključane kuće u izgradnji vlasništvo D.P. (1965.) iz Iloka, otuđio kazan za pečenje rakije.

Foto: Ilustracija 


Od evidentiranih kaznenih djela u protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u vremenskom razdoblju od 1. ožujka do 25. svibnja 2010. godine u Iloku, J.J.Strossmayera, nepoznati počinitelj je iz nezaključane kuće u izgradnji vlasništvo D.P. (1965.) iz Iloka, otuđio kazan za pečenje rakije.

- jučer, oko 8.30 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Županja, pri ulazu u RH, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske, kontrolirali su teretni automobil marke "Mercedes", registarskih oznaka Bosne i Hercegovine, kojim je upravljao S.I. (1968) s područja Osijeka. Pregledom vozila, u putnim torbama, pronađeno je skriveno ukupno 72 kutije rezanog duhana ukupne težine 30,05 kilograma. Predmetni je uhićen, te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "Izbjegavanje carinskog nadzora", zbog kojeg protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama u Bošnjacima i Vukovaru (tri osobe lakše ozlijeđene).


Stranica