Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/uhicenik04.jpg

Jučer, 12. svibnja 2010. godine, od strane policijskih službenika ove Policijske uprave, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad jednom punoljetnom i tri maloljetne osobe, svi s područja Otoka, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su 10. svibnja 2010. godine počinili kazneno djelo "Teška krađa" na štetu dječjeg vrtića "Pupoljak" iz Otoka.

Foto: Ilustracija
 
- jučer, 12. svibnja 2010. godine, od strane policijskih službenika ove Policijske uprave, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad jednom punoljetnom i tri maloljetne osobe, svi s područja Otoka, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su 10. svibnja 2010. godine počinili kazneno djelo "Teška krađa" na štetu dječjeg vrtića "Pupoljak" iz Otoka. Naime, počinitelji su iz rečenog vrtića otuđili LCD monitor i prijenosno računalo. Nastala materijalna šteta cijeni se na 6.000,00 kuna, a protiv počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

- jučer, 12. svibnja 2010. godine, od strane policijskih službenika ove Policijske uprave, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad jednom punoljetnom osobom s područja Iloka, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je 11. travnja 2010. godine počinio kazneno djelo "Krađa" na štetu T.G. (1953.) iz Iloka, na način da je oštećenom otuđio dvije bakrene prskalice za vinograd i bakrenu cijev kotla za rakiju. Nastala materijalna šteta cijeni se na 2.500,00 kuna, a protiv počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica