U prometnoj nesreći smrtno stradale dvije osobe

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija-noć.jpg

Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje

Fotografija: Ilustracija

U 19.41 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na županijskoj cesti 4224, između Komletinaca i Nijemcima u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, hitna medicinska pomoć i vatrogasci.

Od 20.05 sati za promet je zatvorena ta dionica županijske ceste.

Slijedi očevid.


Dopuna informacije 11.12.2023.
 
Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno kako se u petak, 8. prosinca oko 19.35 sati na županijskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak. Jedan od smrtno stradalih upravljao je osobnim automobilom u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do naselja Komletinci gubi nadzor nad vozilom i slijeće s kolnika ulijevo u odvodni kanal gdje dolazi do više udara vozila u kosine kanala i panj drveta nakon čega preminuli ispadaju iz vozila. Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka je pao osobni automobil u kojem se neposredno prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolnik i preko tijela prelazi osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.
 
Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima smrtno stradalih će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

Zbog obavljanja očevida, promet na županijskoj cesti 4224 bio je zatvoren od 20.05 (08.12.) do 4.15 (09.12.) sati.

Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje.


 

Stranica