U prometnoj nesreći u Vinkovcima teško ozlijeđena pješakinja

S obzirom da je kršenjem prometnih propisa prouzročila prometnu nesreću i tešku tjelesnu ozljedu pješakinje, policija će protiv vozačice podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu"

Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je pet prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće (Vinkovci-2, Vukovar, Lipovac) nastupila je samo materijalna šteta, dok je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba teže ozlijeđena, o čemu više slijedi:

Jučer, 26. listopada oko 16,40 sati na raskrižju ulica Zvonarska, Splitska i Kralja Zvonimira u Vinkovcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđena pješakinja.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako 33-godišnjakinja iz Feričanaca, upravljajući osobnim automobilom našičkih registracijskih oznaka, prilikom skretanja ulijevo na raskrižju nije propustila 40-godišnjakinju iz Vinkovaca koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Uslijed udara i pada na kolnik pješakinja je zadobila teže ozljede koje su utvrđene u OŽB Vinkovci.

Protiv vozačice policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
 

Stranica