Pronađena nestala osoba

Tijelo 46-godišnjakinje pronađeno je u jami za sakupljanje otpadnih voda u dvorištu obiteljske kuće u Petrovcima.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Nestala 46-godišnjakinja iz Petrovaca, za kojom PU vukovarsko-srijemska intenzivno traga od srpnja ove godine, pronađena je mrtva.
Tijelo 46-godišnjakinje pronađeno je u jami za sakupljanje otpadnih voda u dvorištu obiteljske kuće u Petrovcima.

Naime, saznanja iz kriminalističkog istraživanja nad 50-godišnjakom iz Petrovaca upućuju na sumnju kako je krajem lipnja 2019. godine usmrtio 46-godišnjakinju te tijelo bacio u jamu za sakupljanje otpadnih voda.

Policiji je nestanak osobe prijavljen koncem srpnja. Uslijedila je opsežna potraga. Informacije kojima je policija raspolagala (obavljeni razgovori sa članovima obitelji, rodbinom, prijateljima) nisu bile svrhovite i nisu rezultirale pronalaskom osobe. Naknadnom analizom svih dobivenih informacija uočene su određene kontradiktornosti, a potom prikupljenim operativnim saznanjima utvrđena je sumnja da se 50-godišnjak iz Petrovaca može dovesti u vezu s nestankom osobe.

Na konferenciji za medije održanoj danas, 8. studenog u PU vukovarsko-srijemskoj o okolnostima pronalaska tijela 46-godišnjakinje govorili su zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić , voditelj Službe kriminalističke policije Krešimir Hunjet i načelnik PP Vukovar Vlado Božić.
Uz kaznenu prijavu za Teško ubojstvo, 50-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu policije.
 

Stranica